duminică, 8 octombrie 2017

Relaxare și somn liniștit cu Ayurmed!

       În viața fiecăruia dintre noi există perioade stresante, perioade în care capacitatea de adaptare a organismului la situațiile de stres extern sau intern este mai redusă. Apar astfel probleme de agitație, nervozitate, perioade de insomnii sau somn de calitate și durată redusă, probleme de concentrare și dificultăți de memorie. Toate acestea duc la o calitate scăzută a vieții și ne împiedică să ne bucurăm de momentele frumoase din viață.

ă

            De curând am descoperit o soluție la aceste probleme, o soluție pietenoasă cu organismul nostru. Despre ce este vorba? Este vorba despre un supliment alimentar care răspunde fiecăruia dintre aceste nevoi. Se numește SEDIRELAX și este un supliment alimentar natural care are cinci plante în compoziție:

1. Ginkgo Biloba
2. Roinița
3. Sunătoare
4. Valeriană
5. Busuioc.  

       Efectele cumulate ale acestor plante contribuie la:
  • adaptarea organismului la situațiile stresante
  • un somn de calitate
  • relaxarea organismului
  • menținerea capacității de concentrare și a memoriei
  • funcționarea normală a sistemului nervos în situații de agitație emoțională, surmenaj, suprasolicitare intelectuală și fizică
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la menținerea vitalității și echilibrului natural al organismului. 
        Cu toate aceste proprietăți, oportunitatea de a testa acest produs s-a ivit exact la momentul potrivit deoarece trec printr-o perioadă agitată, perioadă în care trebuie să rezolv o mie de probleme pe minut așa că, de multe ori mă confrunt cu toate simptomele enumerate mai sus. Urmează perioada de testare iar după, revin cu impresiile mele.











Brandul Ayurmed, produsul campaniei S.C. Star International Med, S.R.L., prezenta pe piata inca din 1999, a obtinut rapid recunoastere nationala si internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu