duminică, 15 octombrie 2017

Când simți că urmează să "faci cu nervii", asigură-te că ai aproape Sedirelax!

      
     Stres? Nervi? O mie de lucruri care vin înspre tine deodată toate cerându-și dreptul de a fi rezolvate ca prioritate? Îți sunt lucruri cunoscute? Și mie! Și nu de puține ori ajungem în punctul în care  prea mult e chiar prea mult! Avem zile (și din păcate nu unice) în care de multe ori simțim că suntem pe punctul de a "face cu nervii".
  

     Nu am să detaliez aici cauzele stresului și a nervilor întinși la maxim! Poate fi o slujbă care să te solicite la maxim, poate fi viața de mămică care nu îți lasă timp nici să respiri, pot fi situații stresante cauzate de evenimente nedorite și neprevăzute din viața noastră. Indiferent de cauza stresului un lucru e clar! Când ești nervos nu ești tu! Comportamentul tău se schimbă și aproape că nu te mai recunoști! Bineînțeles în momentele în care stresul îți dă câte o pauză parcă îți pare rău și ai mustrări de conștiință analizându-ți comportamentul dictat de nervi și de stres. Și chiar te gândești că nu e normal! Ai dreptate! Nu e normal să treci singur prin aceste perioade deloc ușor de suportat! Ai nevoie de un ajutor! Și nu o să îți vină să crezi cât e de simplu! Ai nevoie doar de SEDIRELAX de la AYURMED.


      Sedirelax este un supliment alimentar care are 5 plante în compoziție:

1. Ginkgo Biloba
2. Roinița
3. Sunătoare
4. Valeriană
5. Busuioc

     Efectele cumulate ale acestor plante contribuie la:
  • adaptarea organismului la situații stresante
  • un somn de calitate
  • relaxarea organismului
  • funcționarea normală a sistemului nervos în situații de agitație emoțională, surmenaj, suprasolicitare intelectuală și fizică
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și menținerea vitalității și a echilibrului natural al organismului 
    Totul e atât de natural și firesc! Și simplu! Când simți că urmează să faci cu nervii, asigură-te că ai aproape SEDIRELAX! 


Imagine similară


Imagine similară



  




       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu