duminică, 26 februarie 2017

The Open University. Marea Britanie pentru Romania

     Dacă, până acum, nu ai auzit încă de The Open University. Marea Britanie pentru România sau, dacă ai auzit, dar nu ai foarte multe informații cu siguranță câteva informații în plus nu ți-ar strica. 


     ALP Edu Pro este o companie specializată în furnizarea de cursuri și consultanță în management sub licența Open University, una dintre cele mai prestigioase universități din Europa. Scopul acestori cursuri este acela de a oferi celor care doresc să devină manageri mai buni sau antreprenori șansa de a beneficia de educație britanică în România.  

     Open University ofera două programe: Certificat în Management și Manager de Proiect. Ambele cursuri sunt certificate de către Autoritatea Națională pentru calificări. Așadar dacă ești interesat de cursuri de management  și dorești să evoluezi în acest domeniu  poți alege dintre cele 3 cursuri: 
  • Management 1: Oameni și Organizații
  • Management 2: Marketing și Finanțe
  • Management 3: Viziune Integrată
    Dacă lucrezi deja în managementul de proiecte și îți dorești să devii un manager mai bun sau dacă simți că spre acest domeniu ai chemare ai posibilitatea să obții informații cu adevărat utile care să te ajute să îți atingi scopul. 

Care sunt principiile de bază ale acestor cursuri?

INTERACTIVITATE- interactivitate profesională


FLEXIBILITATE- educație britanică flexibilă 


Tradiție- metodologie educațională britanică 


EXCELENȚĂ- rezultate sustenabile și măsurabile


      Cursurile sunt adaptate celor care lucrează așa ca vei putea participa la ele chiar daca ai deja un loc de muncă. La aceste cursuri îți sunt furnzate atât materiale scrise, cât și acces la platforma e-learning ceea ce va face ca procesul de învățare sa fie mai ușor și mai performant. 
      Dacă te-ai identificat deja cu cele menționate anterior atunci cu siguranță soluția pentru cariera ta o reprezintă aceasta business school









     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu