vineri, 5 august 2016

Olympus sustine adevaratii invingatori! Tu ce faci?




        


      Am sa incep acest articol prin a va povesti despre Jocurile  Paralimpice de la Rio. Este vorba despre cea mai importanta competitie multisportiva pentru sportivi cu handicap. Jocurile Paralimpice de vara reprezinta cea de -a 15 editie a Jocurilor Paralimpice, se vor desfasura in Rio de Janeiro, Brazilia si vor avea drept participanti 4350 de sportivi din 176 de tari. Una dintre tarile participante, si o spun cu mandrie, este Romania. Iar cei care ne vor reprezenta sunt 11 la numar, cea mai mare delegatie din istoria participarii tarii noastre. 
       Ca ne mandrim e clar, fara indoiala, dar ce facem pentru ai sustine? In afara faptului ca vom fi trup si suflet alaturi de ei in fata televizoarelor atunci cand vor duce bataliile vietii lor. Si ii vom incuraja.
Sustinem echipa paralimpica romana la Jocurile Paralimpice de la Rio!

        Recent (pana acum chiar nu am stiut ca exista o astfel de initiativa) am aflat ca noi ne putem sustine invingatorii si altfel. Olympus a lansat (pentru al doilea an consecutiv) campania "Sustinem adevaratii invingatori", campanie menita sa promoveze sportivii paralimpici din Romania. Astfel, in perioada iulie- septembrie, Olympus directioneaza Comitetului National Paralimpic cate 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte de consum Olympus (1,5 % si 3, 5 % grasime) cumparata. Ce inseamna asta? De fiecare data cand tu, cumperi o sticla de lapte Olympus, 50 de banuti ajung in contul sportivilor paralimpici. Asta e mai mult decat o vorba. Este deja fapta nu? Doar intotdeauna auzim in jurul nostru sloganul "fapte, nu vorbe". Asa ca, hai sa sustinem impreuna adevaratii invingatori. O merita pentru ca ei lupta de 2 ori mai mult decat sportivii obisnuiti pentru a ajunge la performanta! Asa ca incurajam sportivii nostrii, "Hai, Romania!" in fata televizorului cu o sticla de lapte Olympus!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu