miercuri, 29 iunie 2016

Unde frigider nu e, nimic nu e!

         Povestea incepe cu un el si o ea...Erau tineri, iubirea lor era si ea la fel de tanara...Nu le trebuia nimic, caci dragostea le tinea loc de toate...Incet, incet, timpul a trecut si si-au dat seama ca au nevoie si de alte lucruri in afara de iubirea lor...Si cum dragostea trece prin stomac, si mancarea prin frigider si-au dat seama ca au nevoie de un frigider...Nu stiau prea multe la acest capitol, si nici bugetul nu le permitea sa stie prea multe...Au cumparat un frigider ieftin, fara prea multe recomandari (big mistake, asa cum urmau sa isi dea seama in curand)...De altfel, l-au si poreclit Ieftinel...
          Dupa cateva zile Ieftinel a ajuns la casa noua...
       O perioada, Ieftinel, s-a purtat ireprosabil...Stiti voi, asa cum ne purtam cu totii la noul loc de munca in primele zile...Nu o oftat niciodata, nu a dat rateuri, a dus cu brio la capat fiecare sarcina pasata lui...Insa dupa o vreme, a inceput sa se obrazniceasca....Cand iti era lumea mai draga, incepea, fie sa inghete de ziceai ca esti in Ice Age (antrenamentul de forta era abolut necesar in acest caz daca vroiai sa deschizi usa de la frigider fara sa te proptesti in muschii fesieri), fie sa lacrimeze pana cand gheata se prelingea si scurgea pe parchetul nou din living de ziceai ca esti pe Titanic... Cum se terminau aceste episoade? Greu, cu rugaminti Las Fierbinti... Putea fi impacat numai dupa ce toate alimentele erau scoase din el, era sters si uscat astfel incat temperatura sa fie perfecta...Si aceasta operatiune nu era tocmai relaxanta...Dar el si ea s-au atasat de Ieftinel...Il mangaiau si il rugau:
          -Hai Ieftinel fi si tu baiat bun...Nu ne mai pune pe jar ...
       Dar Ieftinel devenea tot mai obraznic pe zi ce trecea...Noaptea, cand in casa se facea liniste deplina, si el si ea adormeau, mai ceva ca in filmele de la Hollywood, Ieftinel incepea sa bolboroseasca, sa vajaie si sa pocneasca din toate incheieturile...La inceput, ea, mai sensibila la zgomote, cu parul valvoi, ochii umflati, a pipait in intuneric, a gasit o bata de baseball si a inceput sa inainteze tremurand de spaima ca intrasera niscaiva hoti in casa...Usa insa era inchisa, totul era in regula si urmand zgomotele a ajuns...Unde? Langa Ieftinel! Si-a sters broboanele de pe fata bucuroasa ca scapasera de un jaf...Dar in noptile urmatoare, zgomotele similare cu cele din Exorcistul au continuat ... Sa dormi cu Ieftinel in aceeasi casa devenise Misiune Imposibila...Chiar si asa, el si ea s-au obisnuit... In loc de Twinkle, Twinkle, little star adormeau cu bolboroseli, gemete si pocnituri...
         Cu timpul, zgomotele au inceput sa dureze din ce in ce mai mult incat aveai impresia ca dormi pe un aeroport de unde decolau din jumatate in jumatate de ora avioane...
          Cu toate aceastea le era greu sa renunte la el...El era inceputul relatiei, primul prieten (fie el si de-a dreptul insuportabil)...Poate daca el ar fi renuntat la lupta le-ar fi fost mai usor...Insa...Timpul trecea si Ieftinel rezista...Era un fel de Bruce Willis...Die Hard!!!!
          Intr-o zi insa,tocmai se intorsesera acasa de la serviciu si cand au intrat in casa au avut parte de o surpriza demna de 112...In casa un fum inecacios de ziceai ca au tocmai au aterizat bombele din al doilea razboi mondial...Spaima s-a transformat in teroare cand si-au dat seama ca fumul venea de la Ieftinel care era inca alimentat la priza..asa ca putea sa se intample orice...L-au deconectat de la "aparate"...Si-au dat seama ca Ieftinel suferise un atac de cord fatal...Nu mai putea fi salvat...L-au plans cat l-au plans...si si-au spus ca "unde frigider nu e, nimic nu e " ....dar viata merge inainte...sau cum spune englezul "show must go on"...De data asta insa, filmul va fi diferit...
          Vor alege un frigider de calitate, cu un design deosebit si cu o garantie luuuungaaa...Cat mai lunga...Asta inseamna ca daca vor fi probleme "medicale" cineva le va da de capat mai ceva ca in Grey's Anatomy!
           Stiau deja ca un frigider e un prieten de lunga durata si ca, intre acesta si ei, trebuie neaparat sa existe un Love Story. 
            Ce au ales? Au ales o combina frigorifica care, cand isi aminteau de Ieftinel, ii trimitea cu gandul la Frumoasa si Bestia. 
               Pe langa design, calitatile erau incredibile si greu de numarat pe degetele de la o mana (sau doua). 
            

        Cum se numea ea? Se numea Liebherr si isi etala calitatile stralucind in bataia soarelui (la soare te puteai uita, dar la ea ba!):

Dovedit mai sănătos prin păstrarea prospeţimii
Calitatea răcirii profesionale fără depuneri de gheaţă şi fără deshidratarea alimentelor
Climat perfect pentru vinuri nobile
Suprafeţe fără amprente, uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi
Mai multă siguranţă si confort în amortizarea închiderii uşii
Flexibilitate în depozitare
Demonstrat mai puţină gheaţă
Cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate pentru fiecare ocazie
Noile dimensiuni în economisirea energiei
Control independent şi precis al temperaturii
Congelare de calitate profesională
Facilitatea comunicării în reţea a aparatelor
Climat perfect pentru trabucuri
Montajul aparatelor potrivit bucătăriei dumneavoastră
Prospeţime la superlativ
Calitate de exceptie și design modern
Congelare rapidă a alimentelor, conservând vitaminele
Răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate
Un concept de iluminare inovativ


Suprafețele de înaltă calitate cu finisaj argintiu

              
       Avand in vedere incontestabilele calitati, garantia de 6 ani (ai auzit bine!!!!6 aniiii) si frumusetea ei povestea, fara doar si poate, se incheie cu  "au trait fericiti pana la adanci batraneti" ...si el, si ea, si FRUMUSETEA!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu