vineri, 24 octombrie 2014

UNDE SANATATE NU E, NIMIC NU E!!!!

„Sănătatea e comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut, totuși cea mai puțin păzită.” (Emile Augier, dramaturg francez)


Multi ar spune ca unde dragoste nu e, nimic nu e...si poate ar avea dreptate...Si totusi uite ca m-am trezit eu sa spun ca unde sanatate nu e, nimic nu e...A, si traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...Care e legatura? O trista legatura din pacate pe care o stim si o simtim pe propia piele destul de des cand sanatatea se "imbolnaveste" (sanatatea la propriu si la figurat, in particular si in generale)  in Romania.

Nu am sa iti spun despre cat de importanta e sanatatea si cum ajungem sa o apreciem doar in momentul in care o pierdem! Asta o stii deja!Si nici despre cum ne spunem ca noua sau celor dragi nu ni se poate intampla nimic iar in momentul in care suntem pusi in situatii limita din puncte de vedere al sanatatii nu ne vine sa credem ca e adevarat! Si asta o stii deja!  Nici nu am sa iti spun despre sistemul de sanatate din Romania si despre gustul amar al acestuia! Sunt convinsa ca ai deja experienta acestui sistem si ca simti la fel ca mine ca te dezamageste mereu si mereu cand vine vorba de sanatatea ta si a celor dragi tie! Nu vreau sa te plictisesc si nici sa iti insult inteligenta sau experienta de viata dandu-ti lectii sau tinandu-ti predici despre cum ar trebui sa te gandesti la sanatatea ta sau la a celor dragi si nu o faci. 

Vreau doar, daca imi dai voie, sa iti fac cunostinta cu o varianta in care sanatatea ta sa conteze, sa fie pusa pe primul loc si sa iti asigure fericirea. Pentru ca vrem nu vrem, unde sanatate nu e, nimic nu e!

Despre ce vorbesc? Despre asigurarea de sanatate privata MediHelp International.

medihelp-asigurare-medicala (1)


Cine sunt MediHelp International? Este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate si asigurari medicale internationale din Europa Centrala si de Est. Este prezent pe piata serviciilor medicale din anul 1999 deci are o experienta de mai bine de 15 ani. Un parteneriat cu Bupa International permite imbinarea asigurarii internationala de sanatate cu asistenta medicala internationala.

MediHelp International este pasaportul tau de sanatate în toata Europa.

Ce inseamna o asigurare privata de sanatate? Inseamna sa platesti niste rate lunare si sa beneficiezi de servicii medicale de calitate atunci cand te imbolnavesti, oriunde, oricand. Stiu! Deja ai dat ochii peste cap cand auzi iar de bani! Si te inteleg! Ai de platit rata la banca, chiria poate, facturile de gaz, curent etc, trebuie sa ii tii pe cei mici in scoala, plus ca trebuie sa schimbi masina si sa mai cumperi cele necesare pe langa casa! Si ai dreptate! Dar daca ai de toate si nu ai sanatate, la ce iti mai folosesc? A, si stiu! Deja iti vine in minte intrebarea logica si absolut normala: de ce sa platesc o asigurare de sanatate privata daca sunt sanatos? Daca nu ma imbolnavesc si platesc degeaba acei banuti cu care puteam face altceva? Si iarasi ai dreptate. Dar paradoxal si oricat de greu ar fi de inteles si de acceptat platim asigurarea de sanatatea ca sa ne asiguram ca suntem bine, sanatosi, nu ca sa fim bolnavi. E ca si cum am pune bani deoparte in zilele bune pentru zilele negre. Si daca nu ma imbolnavesc niciodata? Doamne-ajuta! Dar vezi tu ca nu intotdeauna e cum ne dorim si planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. Si vezi tu ca sanatatea e tot mai subreda in zilele noastre, fie din cauza alimentatie, fie din cauza stresului, fie din cauza...Asa ca o asigurare de sanatate e protectia pentru sanatatea ta. E cam ca o mama care are grija de tine cand nu te simti bine (iti tine mana pe frunte, te leagana in brate ca sa iti mai treaca durerea, te pupa si te alinta pentru ca de asta ai nevoie). O asigurare de sanatate privata nu te va tine niciodata ijn fata usilor inchise atunci cand lumea se invarte cu tine, nu te va face sa te simti fara importanta atunci cand incerci sa spui ce simti, ce te doare, de ce ai nevoie, si nu iti va arata buzunarul in care trebuie sa introduci musai ceva (si nu orice si nu oricat).  

Te invit sa faci  un calcul pentru anul trecut de exemplu. De cate ori ai fost la medic? Si de cate ori a trebuit sa dai un plic doar ca sa primesti putina atentie? Cam cat te-a costat medicul si sanatatea ta la stat? E o suma destul de mare nu? Daca faci un calcul cam aceeasi banuti ii puteai plati pe o asigurare privata de sanatate si nu ti se mai trantea usa in nas pana sa arati ca n-ai venit fara plic, nu asteptai vreo n-spe mii de ore pana sa te intrebe cineva pe ton si de-a dreptul ofticat ca ai avut curaj sa deranjezi  care e problema ta! Nu era mai bine asa? te las pe tine sa raspunzi la intrebarea asta!

De ce sa alegi MediHelp International pentru a-ti face o asigurare privata de sanatate? Nu am sa iti tin teorii, povesti, pentru ca stiu ca timpul tau costa bani! Am sa punctez avantajele pentru ca tu sa stii exact cum sta treaba si ce ai de castigat din asta! Scurt si la obiect! 

  • Acoperire internationala- adica Franta, Anglia, America sau oriunde vrei tu sa mergi sa te tratezi

  • Ingrijire medicala oriunde in lume- ai inteles sper. Daca nu iti mai spun odata: ORIUNDE!!!!!

  • Limita de acoperire >1 milion Euro/an/membru- MediHelp Superior Plan este cel mai nou produs MediHelp, produs care oferă cea mai mare limită de acoperire de pe piață din prezent

  • Acoperire pentru spitalizare si alte costuri asociate

  • Evacuare aeriana

  • Daca vei studia piata si te vei informa putin vei vedea ca multe asigurari nu acopera costurile pentru boli grave. Iar daca esti deja bolnav si vrei sa iti faci asigurare ti se refuza acest lucru. De ce? Pentru ca ii costi prea mult. Dar aici lucrurile stau altfel. Tu chiar esti important asa ca ai chiar si acoperirea tratamentului pentru cancer.

  • Servicii de transplant

  • Asistenta medicala in ambulatoriu

  • Acces la orice clinica din lume

  • Toate serviciile de urgenta, 24/7

  • Acoperirea cheltuielilor cu maternitatea


Poate ar fi bine sa iti regandesti prioritatile in viata si sa te axezi pe un plan de asigurare de sanatate, o asigurare de sanatate gandita pentru tine, personalizata exact pentru nevoile tale sau ale familiei tale. 

planuri

 

Iar MediHelp Superior Plan are cea mai mare limita a politei si beneficiile cele mai atractive:

MediHelp Superior Plan


Asadar sanatatea ta e valoroasa. Tu ce plan de asigurare de sanatate ai alege?

 sanatatea ta


 Acest articol a fost scris pentru Proba 9–MediHelp International, Cum sa alegi asigurarea de sanatate perfecta, din cadrul competitiei  Super Blog 2014.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu