duminică, 12 octombrie 2014

DE CE RECOMAND DWYN SHOP?

Sotul meu este as in materie de tehnologie. Nu era, dar a devenit. Pentru ca ii place, pentru ca il pasioneaza, pentru ca il duce...mintea...Undeva pe drum pe mine m-a pierdut. Pentru mine tehnologia este doar un rau necesar, nicidecum o pasiune. 

Si sotul meu este scurt si la subiect mereu. Nu are timp de pierdut cu povesti de genul bla, bla, bla. Daca incep o poveste cu bla, bla, in maxim o jumatate de minut l-am pierdut. Enervant nu? Dar trebuie sa recunosc ca este practic. In zilele noastre time is money, asa ca scurt si la obiect este absolut necesar!

De ce va spun toate astea? Pentru ca urmeaza o poveste de-a soarecele si pisica. Adica de-a eu si sotul meu. 

Nu demult televizorul nostru drag, un Philips care avea ceva ani adunati in carcasa lui, s-a hotarat ca trebuie sa iasa la pensia binemeritata si ne-a lasat cu ochii in soare. Si aici apare problema. Ideea principala e ca ne trebuie un alt televizor. Clar! Problema: de unde il cumparam?

Degeaba stau eu sa ii spun sotului meu ca am auzit de la o prietena de un site de unde a cumparat ieftin si bun. Pentru el asta e bla, bla...El stie mai bine asa ca se hotaraste dupa 30 de secunde ca prietenele nu au nici o relevanta, iar povestea cu bla, bla nici atat. 

Asa ca trec la treaba. Scurt si la subiect pentru ca altfel nu ne intalnim nici macar la jumatate de drum in rezolvarea problemei noastre. De ce sa cumparam un televizor din Dwyn Shop?

  1. SERIOZITATE- au o experienta de peste 10 ani in magazinul online si au si un magazin fizic unde pot vedea produsele. Varianta pentru sotul meu: daca au rezistat 10 ani, sunt seriosi cu siguranta.

  2. RAPIDITATE- comanzi azi, primesti maine (pentru cei din Bucuresti comanzi azi, primesti azi). Varianta pentru sotul meu: sunt rapizi, deci sunt seriosi.

  3. SIGURANTA -poti plati cash in magazin, cash la livrare (dupa ce verifici coletul), cu cardul in magazin, cu cardul online (sistem 3D secure), sisteme de rate, iar toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de posibilitate de retur 14 zile daca nu esti multumit de produsul achizitionat.Varianta pentru sotul meu: daca au atatea variante de a plati inseamna ca sunt interesati de client. Iar faptul ca poti returna produsul dovedeste ca au produse de calitate. Faptul ca toate produsele sunt asigurate pe  timpul transportului fovedeste inca o data faptul ca sunt seriosi.

  4. DIVERSITATE-  o gama larga de electronice de la televizoare cu diagonala de 2m pana la cabluri, mufe si accesorii . Varianta pentru sotul meu: ai atatea produse de unde sa poti alege, incat gasesti absolut orice ai nevoie. 

  5. COMUNICARE- specialisti ce ti ofera sfaturi. Varianta pentru sotul meu: ai o intrebare, o nelamurire, cineva e acolo ca sa iti raspunda. 

  6. CALITATE -produsele comercializate sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul) si orice produs neconform reclamat in 24h se schimba pe loc pe cheltuiala noastra. Varianta pentru sotul meu: produse de calitate cu garantie de producator.

  7. SERVICE- ai service post garantie la orice produs din oferta, iar daca produsul este achizitionat din acest magazin beneficiezi de jumatate din costul manoperei, iar constatarea este zero. In plus beneficiezi si de extra-garantie la reparatie. Varianta pentru sotul meu: cumperi de aici, si dupa postgarantie daca produsul se strica il reparam la jumatate de pret. 

  8.  BUYBACK- poti face upgrade oricand pe perioada garantiei la orice produs achizitionat de la noi, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie. Varianta pentru sotul meu: cumperi, vrei apoi mai mult, faci upgrade. 


Cu tema pregatita i-am prezentat avantajele cumpararii unui televizor din Dwyn Shop. Si spre surprinderea mea nu l-am pierdut pe drum, ci chiar a fost interesat de povestea scurta si la subiect. In cateva minute eram pe site, in categoria televizoare cautandu-l pe cel potrivit pentru noi. Asa l-am gasit pe acesta:

televizor_smart_3d_led_samsung_model_2014__121_cm__full_hd_48h6200 televizor_smart_3d_led_samsung_model_2014__121_cm__full_hd_48h6200-0 televizor_smart_3d_led_samsung_model_2014__121_cm__full_hd_48h6200-1


De ce l-am cumparat?




  • super pret:  de la 3.249,00 Ron la 2.675,00 Ron

  • a doua zi e la noi acasa

  • transportul e gratuit, din partea casei ;) 

  • platim cash cand il primim dupa ce verificam coletul

  • are o garantie de 24 de luni


smart


P.S. Navigand pe site am intrat si in categoria tablete si am pus ochii pe o Tableta Samsung Galaxy Tab 4 T230 8 GB 7 inch wifi white. E la promotie si am trecut-o deja pe lista viitoarelor cumparaturi. 

tableta_samsung_galaxy_tab4_t230_8gb_7__wifi_white


 

Articol scris în campania “Dwyn”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu