sâmbătă, 4 octombrie 2014

BLACK FRIDAY 2014

Cred ca stim deja cu totii ca Black Friday este o strategie de marketing, creata de marile lanturi de magazine, strategie perpetuata deoarece conduce mereu la vanzari record. Conceptul a pornit din Statele Unite si Vinerea Neagra apare in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie. Initial ideea a fost aplicata magazinelor clasice, fizice- cred ca am vazut cu totii cozile in care oamenii se calcau in picioare pentru a prinde promotiile de Black Friday, insa incet incet ideea a prins contur si forta in magazinele online, deoarece aici nu trebuie sa te inghesui fizic pentru a prinde ceea ce doresti, ci doar virtual ;) 

download


Black Friday sau Vinerea Neagră a fost imprumutata de cativa ani si de unele mari lanțuri de magazine din România. Cu acesta ocazie magazinele, in special cele virtuale, se intrec in oferte (doar de 1 zi) și reduceri cat mai avantajoase, astfel incat sa atraga cat mai multi clienti si astfel sa obtina profituri cat mai mari.  

images



Black Friday 2014, teoretic, va avea loc in data 28 Noiembrie. Insa mai multe magazine au anuntat ca vor devansa Black Friday cu o saptamana. Tocmai de aceea ne aşteptăm ca anul acesta Black Friday-ul să se organizeze în primul rând pe data de 21 Noiembrie 2014.

Deci, daca ai o lista cu dorinte (si sunt convinsa ca ai ;) ) trebuie doar sa te aliniezi la startul Black Friday su sa prinzi reducerile la produsele pe care le ravnesti. Poti cumpara produsele fara sa stai la rand sau sa te inghesui, usor, comod, stand in fata calculatorului cu o cafea la mana. De Black Friday gasesti reduceri mari la toate categoriile de produse, incepand cu IT & C, electronice si electrocasnice, pana la cosmetice, haine, incaltaminte etc, chiar si excursii sau vacante de vis.  

Asadar iti trebuie doar "wishlist"  si multa vointa pentru a gasi ofertele cele mai bune (vei avea ocazia sa prinzi reduceri de pana 90 %). Suna bine, nu?

Intra aici si afla totul despre Black Friday 2014.

black friday 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu