sâmbătă, 16 august 2014

VERTEX CLEANING - TAIFUN DE ROMANIA

Vad ca ai deja ochii cat cepele!Ai auzit bine! Vertex e taifun de Romania! De Bucuresti mai exact! Si nu-i din ala de distruge tot ce prinde in cale, ci din ala de curata tot ce ii iese in cale. Dar sa o luam asa domol, ardeleneste, chiar daca ii vorba de Bucuresti.

No ii vorba mai jos despre Vertex Cleaning. Suna cam englezesc ce-i drept da eu iti explic pe romaneste.

logo-Vertex-165x100


Vertex Cleaning este o companie full-service de curatenie profesionala care iti ofera servicii de curatenie atat pentru birouri, spații comerciale și industriale, cât și pentru spații de locuit. De ce ai nevoie de ei?

Pai aici incepe povestea.

Cadru general 1. Acasa. Eu si copilul...In casa dezastru: chiuveta cu varf, prafu cat casa, geamurile spalate de ceva vreme doar de ploaie etc. Aragazu arata ca si cum s-ar fi gatit tone de mancare pe el (nu se gatesc tone, da nici departe nu suntem)...Plan de atac: eu cu aspiratorul in mana, eu cu buretele de spalat , picaturi de transpiratie care se preling pe spate si apoi pe sira spinarii...Pe langa curatenia de toate zilele legumele de supa asteapta sa fie curatate, copilul asteapta sa fie gata si mancarea si curatenia...Deci actiune! Pornesc aspiratorul....Nu apuc sa trag de doua ori cu aspiratorul ca cel mic vrea niste cereale. Opresc aspiratorul ma indrept spre bucatarie si ii pregatesc cerealele cu lapte...Intre timp vad tona de vase din bucatarie si ma apuc de spalat vase...Suna telefonul inainte sa termin prima farfurie...Ma sterg pe maini si raspund. Termin discutia si ma intorc la curatenie...Ma gandesc ca as economisi timp daca as pune supa la foc prima data si pe urma sa termin curatenia...Ma apuc de curatat legume..Pun supa la fiert...Ma intorc la aspirator...Dau de cateva ori cu el si ma vad nevoita sa il opresc iar...Pe covor un munte de jucarii care se cer aranjate, haine aruncate...Strang tot ce pot, fac sute de kilometri pana fiecare lucru este pus la locul lui (fiul meu are grija ca pusul la loc sa fie mereu temporar) ...Suna iar telefonul. Sotul ma anunta ca intr-o ora plecam la niste prieteni...Intru pe viteza maxima si ma straduiesc sa termin rapid cu aspiratorul sa spal macar vasele ca sa nu ramana chiuveta plina...De geamuri nici nu mai poate fi vorba sa le sterg...Dar oricum nu-s necajita ca s-a anuntat ploaie :) 

1097950_535881873193848_658341011_n


Ti se pare cunoscuta scena? Daca da lasa-ma sa iti spun ca poti evita aceasta scena cu brio! Cum? Apeland la serviciile de curatenie locuinte Vertex Cleaning. Taifunul Vertex vine rapid si lasa totul luna!

Sa nu imi spui ca tanti Mita (era sa adaug si biciclista) face curatenie mai ieftin ca nici nu vreau sa aud...Stii bine ca de cate ori ti-a oferit serviciile dupa ce a plecat ai luat-o pe urma ei pentru ca lucrurile erau facute in doru lelii . 

Vertex Cleaning inseamna "ordine, curatenie, ferestre impecabile care lasa lumina sa patrunda, incaperi aerisite si parfumate, covoare moi si lipsite de praf si alergeni, bai igienizate, o bucatarie lipsita de microbi si insuportabilele pete de grasime. Sunt lucruri pe care vi le doriti pentru casa si familia dumneavoastra, pentru ca inseamna stare de bine si confort." Suna bine nu?

Si era sa uit sa iti spun! Cu ei scapi si de grija calcatului de haine (stiu ca oricum nu era pasiunea ta ;) 

Asa ca ia un pix si noteaza: Vertex Cleaning. Cu ei iti asiguri si curatenia si iti cumperi si timp liber!

P.S.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu