vineri, 15 august 2014

VARA ASTA ALEG HANORA.RO: TOATE INTR-UN SINGUR LOC!

Tot mai mult in zilele noastre ne plangem de timp. Nu avem niciodata suficient timp sa facem tot ce ne propunem. Ca lucrurile sa fie si mai grave: timpul inseamna bani! Adica pierzi timp, pierzi bani. Si uite asa am dori daca se poate sa cumparam sau sa economisim timp.

Cu hanora.ro eu am economisit timp pe care l-am investit in clipe frumoase petrecute alaturi de cei dragi. 

Dar sa o luam cu inceputul. HANORA.RO este un concept nou, inedit.

hanora.ro_

Este exact ce iti doresti mai ales vara asta cand scopul tau principal este sa te distrezi, nu sa pierzi vremea in magazine sau in cautarea obiectelor de care ai nevoie.

Asadar lasa-ma sa te introduc in universul Hanora. Fa-te comod in scaunul tau, porneste laptopul (sau calculatorul, dupa caz) si conecteaza-ti mana cu mouse-ul. Hai tii pasul cu mine? Uitasem sa iti spun: du-te repede la bucatarie si fa-ti si un ceai sau o cafea (ce preferi tu, ca sa vezi ca sunt de treaba ;) ). Gata? Putem incepe? Asa: deci comfortabil in scaunul tau cu o cafea in mana si cu mouse-ul in cealalta. Destinatia: Hanora.

Ti s-a deschis un intreg univers. Stiu! Sunt sunt mii de produse aici dar nu trebuie sa te sperii. Sunt atat de frumos organizate pe categorii: Accesorii auto, Piese auto, Timp liber, Supraveghere video, Casa inteligenta, Securitate, Tigari electronice, Cosmetice, Sanatate, Jucarii, Pentru casa ,Scule,Stickere auto- moto, Muzica folk, incat singurul efort pe care trebuie sa il faci tu este sa te gandesti exact ce produse ai nevoie.

Ce ziceai ca ai nevoie? Niste piese auto ca sa fii sigur ca masina ta face fata vacantei care urmeaza? Simplu. Aici gasesti piese originale si After Market . Gata! Mai ia o gura de cafea! Ai timp destul! 

Piese_Auto (1)

A, si parca ziceai ca vrei sa te asiguri ca cineva are grija de casa ta cat sunteti voi plecati. Pai ai nevoie doar de supraveghere video

supraveghere_video

Ce spui? Si o jucarie pentru cel mic? Si niste cosmetice pentru printesa din viata ta?

Cum unde le gasesti? Toate pe hanora.ro, toate in acelasi loc.

Te miri ca a fost atat de usor? Cu doar cateva clikuri ai comandat tot ce iti trebuie? Ce zici daca iti spun ca in 24-48 de ore produsele vor fi deja la tine! Superrr nu? 

Hai ca iti mai spun ceva si te las! Ai terminat atat de repede cu comanda incat mai ai de baut din cafea! Vara si hanora.ro merg mana in mana! Cum? Vara ai nevoie de timp, Hanora ti-l ofera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu