miercuri, 27 august 2014

START ME UP = UN SUT IN...AFACEREA TA!

In marea gradina a facebook-ului circula mai nou o vorba romaneasca :

"Ca romanu’ nu-i nici unu’,

unde-s multi putea fi unu!".

Te bufneste rasu' deja?! Nu e de ras, e de plans, pentru ca, din pacate, in majoritatea cazurilor este adevarata.

Noi romanii,  ca natie, suntem in general o natie de blazati, de "lasa-ma sa te las", o natie care daca are un vis il lasa undeva intr-un colt sperand ca va face singur pui sau aripi. Dar uite ca nu merge asa treaba. Nici macar in America unde visul american e mai usor de atins si de indeplinit nu merge asa. Deci in Romania nici pe departe nu ajungi sa iti faci visul "tragand pe dreapta" , atat la propriu si la figurat.In Romania daca nu-i "dai bice" in loc sa lucrezi pentru visele tale, ajungi sa lucrezi pentru visele altora...Si pentru ca romanului ii e greu sa se urneasca din loc (chiar si atunci cand viata lui depinde de asta!) e musai cateodata sa primesti "un sut in...afacerea ta" . Bine m-ati prins! Era altfel formularea, dar oricum ati prins ideea, nu? 

Asa ca daca ai si tu un vis si ai nevoie de un sut in... (start me up cum ii zice englezu') pentru a face un pas in fata citeste mai jos:

START ME UP  este " singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia vei forma echipe, vei genera idei de afaceri şi vei dezvolta ulterior concepte viabile de business lucrând alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi din România. La final, îţi vei valida ideea prezentând-o în faţa unui juriu de specialitate, vei primi feedback şi vei avea
ocazia să te numeri printre câştigători!"

logo_startmeup


Sau cu alte cuvinte aici vei invata cum sa te reinventezi in antreprenoriat. Ai ridicat din sprancene? Stai ca pot fi si mai explicita de atat: aici inveti cum sa iti slefuiesti visul invatand sa faci acest lcuru de la cei care au deja experienta in slefuirea viselor. Adica cu start me up  treci de la faza cu "vise, taica, vise" sau cum zice englezu "I had a dream" la cea cu "am cu ce ma lauda, am cu ce , ma!". 

Bun. Deci acum ca ne-am inteles iti mai trebuie doar cateva informatii esentiale:

Unde? 

map


Cand? 

perioada


Cine? 

Echipa


Cum?


cum


Gata? Nu e prea greu, nu? Ce mai astepti? Reinventeaza-te!


startmeup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu