miercuri, 13 august 2014

ROCHIILE, REGINELE DRESSING-ULUI DE VARA!

A fost odata ca niciodata...A fost odata o imparatie de poveste, nemaiauzita, nemaiintalnita...Se numea Imparatia Hainelor...In aceasta imparatie hainele erau la mare pret...Nu conta ce fel de haine erau, toate erau frumoase si aveau locul lor in garderoba imparateasca...Pana cand intr-o zi s-a iscat un scandal cum nu se mai vazuse sau auzise in aceasta imparatie...

Intai au luat cuvantul pantalonii:

- Noi suntem cei mai importanti dintr-un dressing. Indiferent ca suntem pantaloni de serviciu, pantaloni de purtat acasa si pantaloni de purtat la tinute casual ne gasesti in orice dressing. Venim intr-o mare varietate: lungi, trei sfert sau scurti, putem fi facuti din materiale diverse si cel care ne poarta se simte mereu comod, relaxat. Ne potrivim oricarui stil sau personalitati.

Au urmat apoi fustele:

- Noi suntem cele mai importante in garderoba oricarei femei. Suntem elegante, feminine, pline de pesonalitate si stil...Impreuna cu o camasa sau un tricou potrivit facem ca tinuta oricarei femei sa iasa din anonimat si sa starneasca admiratia.

Deoparte, timide, stateau rochiile. Una mai indrazneata lua cuvantul:

- Dragii mei asa cum bine stiti de cand exista imparatia noastra, Imparatia Hainelor, fiecare dintre noi a avut rolul ei in garderoba. Stiti probabil ca fiecare dintre noi am avut la un moment dat sansa sa iesim in evidenta, sa scoatem in relief o tinuta demna de admirat, deci fiecare dintre noi este la fel de important in dressing. Ideea este ca, asa cum ati observat si voi, in unele anotimpuri unii sunt mai activi si altii mai putini activi. De aceea consider ca ar trebui sa ne impartim anotimurile ca toata lumea sa fie multumita.

Toamna si iarna,  voi, pantalonii, costume, bluze, paltoane, sepci, fulare etc sunteti in rolul principal.

Iar primavara si vara rochiile sunt atractia principala a oricarui dressing.

Poate ati vazut ca acum, fiind vara, randurile rochiilor s-au inmultit. Sa va fac cunostinta cu noua noastra prietena. Face parte din categoria rochiilor de zi si este o rochie clos cu buline, avand o culoare moderna- coral.

img_1201

A venit impreuna o rochie de cocktail eleganta, frumoasa, din dantela, de culoare verde pastel.

img_1192

Si ulterior a mai aparut si o rochie de seara superba, cu volane si tulle alb, un vis pentru garderoba oricui.

img_8826

Cred ca suntem cu toti de acord ca de cand au aparut ele dressingul de vara parca are mai multa culoare. Si cu siguranta randurile lor vor creste deoarece in imparatia magica de unde vin ele, CARMENCITA, apar mereu alte si alte rochii noi.

logo-carmencita-final-transparent-negru

Acum cred ca suntem cu totii de acord ca reginele dressing-ului de vara sunt rochiile.

Toata lumea a dat din cap aprobator...Se facuse liniste...

- Nu trebuie sa fiti tristi...Fiecare aveti timpul vostru...Trebuie doar sa aveti rabdare!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu