miercuri, 27 august 2014

MAI FRUMOASA CU BEAUTYWATER Q10!

In urma cu o luna, asa cum va spuneam aici am primit o cutie cu 30 de sticlute de  "Beautywater® Q10 " fiind curioasa de efectele pe care aceasta le poate avea. Pentru mine a fost  o provocare si in acelasi timp o experienta frumoasa din care am avut de invatat!

Primul impact cu Beautywater® Q10 a fost unul extrem de placut. De ce? Sticlutele de Beautywater® Q10 au venit intr-o cutie simpla, eleganta, cu sigla firmei pe ea.

IMG_0389


Sistemul de ambalare in cutie a sticlutelor este unul ingenios fiecare sticluta avand locul ei (poti urmari usor pana unde ai ajuns cu bautul ;) )

IMG_0390


Sticlutele au un ambalaj simplu si elegant, de aluminiu, avand culoarea gri metalizat cu modele florale de culoare mov. Ador atat designul lor, cat si faptul ca au 250 de ml (sunt usoare, le poti lua cu tine in geanta fara sa le simti ).


IMG_0396IMG_0397


Pe fata sticlutei avem evidentiat clar numele acestei ape miraculoase Beautywater® Q10 si elementul care o face speciala Q10.


IMG_0396


Pe spatele sticlutei avem informatii despre ce contine aceasta apa, despre efectele ei si valorile nutritive pentru 100 ml. 


IMG_0404IMG_0401


CE SPUN EI:


Inovatoarea bautura a frumusetii contine coenzima Q10 si vitamina E. Prin dizolvarea acestora in apa rezulta o mai mare biodiponibilitate, care a fost dovedita stiintific.


Spre deosebire de creme sau capsule, coenzima Q10 este deosebit de bine absorbita de organism in forma lichida. Mai mult de atat, vitamina E actioneaza ca antioxidant impotriva radicalilor liberi.


Beautywater® Q10 este secretul tau anti- imbatranire, atunci cand productia proprie de Q10 a organismului tau scade odata cu varsta. Savureaza in fiecare zi o bautura Beautywater® Q10, ca parte integranta a unui stil de viata sanatos si a unei diete echilibrate.


Poti afla mai multe despre Beautywater® Q10despre ingredientele Beautywater® Q10despre coenzima Q10despre particularitatile antioxidantilor si despre ce este vitamina E.


CE SPUN EU:


Dupa dieta de 30 de zile cu Beautywater® Q10 pot sa va spun:




  • are un gust placut dulce- acrisor(3 % suc natural de grapefruit), nu este carbogazoasa (bulina alba din partea mea pentru acest lucru) si are un aport caloric scazut

  • nivelul meu de energie a crescut vizibil in perioada in care am consumat Beautywater® Q10

  • tenul meu este mai sanatos si mai luminos

  • cu Beautywater® Q10 sunt mai frumoasa.


Ca si o concluzie a acestei experiente frumoase pot sa va spun ca recomand cu drag, din suflet, aceasta bautura deoarece efectele se simt si se vad. Eu cu siguranta voi alege in locul bauturilor carbogazoase sau in locul apei plate cu lamaie, Beautywater® Q10 deoarece se tine de cuvant (nu doar promite).

O puteti comanda de aici fie la cutie de 8 sticle la pret de 91.92 lei, fie la cutie de 30 de sticle la 329.70 lei. 

http://www.youtube.com/watch?v=mLJqyQGBB0U

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu