miercuri, 27 august 2014

CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI!

Noi, romanii, suntem plini de intelepciune si de vorbe de duh. "Cum iti asterni, asa dormi" este o vorba pe care tot romanul o stie. Asa ca, probabil stii si tu, este vorba despre cum iti asterni viata, la modul figurat. Dar uite ca azi nu am chef sa fiu atat de desteapta si sa ma gandesc la modul figurat, ci la cel propriu. Adica sa inteleg exact ce spune aceasta vorba: "cum iti asterni, asa dormi!".

Studiile ne arata ca 25%  din viata ne-o petrecem in...pat! Exact m-ai auzit bine! Deci patul ne ocupa un sfert din viata prin urmare ar trebui sa ii acordam o atentie deosebita, nu? Deasemenea mai stim ca fericirea incepe in dormitor cu un somn usor! 

Dar sa detaliem: cand ati avut o noapte mai proasta, ziua care s-a derulat dupa ea a sfarsit prin a fi la fel de proasta, de cele mai multe ori, nu? Cand esti obosit, nu ai nici chef de viata si nici nu iti prea reuseste ceea ce iti propui.

Acum ca am cazut de acord asupra importantei "asternutului" lasa-ma sa iti vand un pont. Pe langa un pat, o saltea si perne bune, mai ai nevoie inca de ceva pentru ca totul sa fie perfect si pentru ca legatura dintre tine si lumea visului sa fie creata. Nu iti vine nici o idee? Hai ca iti soptesc eu :) (sper sa nu fie in jur nici un prof' care sa imi dea vreun 2 :)  este vorba de lenjeria de pat. Exact! 

Lenjeria de pat este unul dintre lucrurile esentiale cand vine vorba de asigurarea unui somn bun. Despre EA, lenjeria de pat, putem vorbi iarasi mult. 

Cand arheologii au descoperit mormantul faraonului Ramses al II-lea, in anii 1800, au fost uimiti sa vada ca acesta statea intins pe o lenjerie de pat! Iar acest lucru se intampla la 3000 de ani de la moartea sa.

Acum cateva sute de ani lenjeria de pat era destinata doar familiilor de vita nobila. Era considerata un obiect de lux si, prin urmare, foarte putini erau aceia care isi permitea o lenjerie de pat. 

La noi acasa, inainte de '89, lenjeria de pat era aproape in exclusivitate din in (din acela dur, care iti zgaria pielea) tesut in razboi, de culoare alba si apretat la maxim.

Bineinteles ca acum, cand lenjeria se afla la un apogeu al evolutiei sale, beneficiem de lenjerii de pat la care in alte vremuri poate nici nu am fi visat. Materialul din care este confectionata lenjeria de pat este extrem de important deoarece are o influenta directa asupra starii de comfort resimtite in momentul somnului. Avem acum la dipozitie materiale precum bumbacul, inul, satinul etc. Si avem de asemenea la dispozitie o gramada de culori si modele pentru toate gusturile si pentru toate visele.

Si pentru ca stiu ca traim in Romania si asta iti ocupa cam tot buzunarul, da-mi voie sa iti spun de o oferta de care sigur vei vrea sa profiti. Iti pun direct oferta si te las sa te bucuri asa cum stii tu (poti sa sari, sa tipi, sa te dai peste cap etc)

promo-summer-bw-1


Bun! Ai terminat cu tumbele? Ok! Atunci pot continua! Ca sa ma asigur ca ai inteles exact despre ce este vorba facem recapitularea: 

- in perioada 21- 27 august cumperi o lenjerie si primesti una GRATIS. Stiu o sa spui ca e ultima zi de promotie, dar lasa-ma sa iti spun ca nu conteaza! Bine ca ai prins-o! Si apoi oricum noi romanii ingrasam porcul in ajunul Craciunului :)) Sau nu? :))

- cumperi lenjeria perfecta si poti castiga si vacanta perfecta. Toti cei care cumpara lenjerii in cadrul SUMMER BLACK WEEK intra in tragerea la sorti pentru o superba vacanta in Grecia! Suna bine? Cred si eu! 

Deci tumbe soro! Sau frate! Sau ce vrei tu! De 2 ori! 

Si acum asa, ca de final, nu ma pot abtine sa nu iti starnesc curiozitatea asa ca da scroll in jos si clateste-ti ochii:

Urbane, pentru cei care adora orasul si farmecul lui:

_vyrn_344673_vyrn_345682_vyrn_343865_vyrn_292809

Cu animale, pentru iubitorii naturii: 

_vyrn_317927_vyrn_293819 _vyrn_343764_vyrn_320957

Cu flori, pentru cei romantici : 

P.S.1 Astea sunt 5 D ;) Nu stii ce inseamna? Intra pe site si vei fi mai destept cu o idee ;) 

_vyrn_217716_vyrn_216920

_vyrn_217817_vyrn_218711

Si pentru cei care iubesc vara si vacanta:

11994_3426__vyrn_342553_vyrn_343461_vyrn_342956_vyrn_342855

Ce mai astepti? Hai cu clickul! E atat de usor! ;)

P.S.2 Am auzit ca acum se lucreaza la lenjeria antiriduri asa ca fii pe faza ;)

P.S.3 Aproape uitasem (ce sa facem mai dau rateuri si neuronii mei!):  daca ai un blog si scrii despre aceasta promotie ai sansa sa castigi premii in bani, dar si un voucher de 50 de lei pe care il primesti automat doar pentru participare. 

 Articol scris pentru concursul lunii August / Lenjerii de pat Outlet / Concursul de Blogging.

 

 

3 comentarii:

  1. Eu le prefer pe cele cu flori.Multumesc pentru recomandare.M-am inscris si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lenjeriile 5D sunt preferatele mele pentru ca ma simt ca si cum as face parte din peisaj, as fi acolo :)

    RăspundețiȘtergere