duminică, 3 august 2014

CARDURI MAGICE DE LA PRINTCARD

printcard


Ai o firma si vrei sa iti creezi singur carduri de acces in firma? Nu stii cum sa faci acest lucru? Este simplu!


Pe PRINTCARD.RO gasesti imprimante care te ajuta sa iti creezi si personalizezi cardurile de care ai nevoie. 


Dar sa o luam cu inceputul. Povestea PrintCard Systems incepe cu 10 ani in urma. De atunci n-au facut niciodata rabat de la calitate si astfel in 2009 au obtinut statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard) – numarandu-se printre singurele 6 companii din lume care au beneficiat de acest privilegiu, la acel moment.


Este unul din cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania si ne pune la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.


Pe site gasesti o categorie care contine imprimante care sa iti faca viata mai usoara. 


De exemplu ai nevoie de 2-300 de carduri pentru un eveniment care se apropie. Scapi de stres cumparand o imprimanta de carduri. Pentru asta poti alege Magicard ENDURO+


enduro_plus


Care sunt avantajele?




  • timp foarte scurt de productie- cardurile pot fi imprimate foarte rapid: de la 7 secunde pentru imprimarea monocrom pana la 35 de secunde pentru imprimarea color.

  • kitul de adaptare iti ofera: un spatiu mai mare de printare, un volum sporit de informatii valoroase pentru clienti, un grad mai mare de securitate.

  • economie- Enduro+ permite reimprimarea rapida a cardurilor speciale reutilizabil

  • calitatea imprimarii cardurilor este garantata de tehnologia de imprimare si de utilizarea profilelor de culoare ICC si rezolutia ridicata de imprimare (300 dpi)


Deasemenea pe printcard.ro gasesti consumabile si accesorii care iti sunt necesare pentru realizarea cardurilor. 

Cu PrintCard ai carduri magice!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu