duminică, 6 iulie 2014

VORBESTE MAI USOR CU CEI RAMASI ACASA

Screen-Shot-2014-06-17-at-15.12.30-e1403256177114 (1)


Daca citesti aceste randuri inseamna ca te inscrii in randurile celor care sunt plecati departe de cei dragi, dar au sufletul acasa. E greu sa fii departe de ai tai, departe de casa, printre straini, dar aceasta departare este doar fizica. Acum ai o solutie pentru a fi mai aproape de cei dragi. Poti vorbi usor cu cei dragi si sa fii astfel parte zi de zi din viata lor, din sufletul lor. Cum?

Pe reincarcare credit gasesti tot ce ai nevoie astfel incat cei dragi sa fie mai aproape de tine si ca distanta dintre voi sa fie micsorata pas cu pas. Indiferent in ce retea de telefonie esti (Vodafone, Orange sau Cosmote) acum ai o gama variata de solutii de reincarcare. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci suma pe care vrei sa o reincarci, sa  completezi datele de contact si sa faci plata. Poti plati cu Visa, Mastercard, Bt 24 by Banca Transilvania, BCR Banking, ING HomePay.

ideea-image


De ce sa alegi aceasta metode de reincarcare? Pentru ca ai foarte multe avantaje:

  • ACEESIBILITATE- este un sistem accesibil, disponibil 24 de ore din 24

  • SECURITATE- conexiunea este una securizata si astfel nu exista riscul de furt sau pierdere a creditului ca in cazul cartelelor prepaid

  • COMODITATE- este foarte comod. Stai in fata calculatorului si rezolvi problema, evitand astfel deplasarile inutile

  • RAPIDITATE- tranzactia se realizeaza automat in doar cateva secunde. Nu-ti trbeuie nici macar cont de client!!!! 

  • GENEROZITATE- poti incarca pentru un prieten, un vecin etc.

  • VARIETATE- ai la dispozitie o gama variata de metode e a plati: Visa, Mastercard, I Transfer BCR/ I Transfer BT sau ING.


Ai parte si de bonusuri in functie de operatorul la care esti abonat. De exemplu Orange iti ofera optiunea Optiunea Minute cu 6 € credit, Minute cu 8 € credit, Optiunea Minute cu 10 € credit, Optiunea Minute cu 12 € credit. Si pentru ceilalti operatori de telefonie mobila ai la dispozitie aceeasi gama variata de posibilitati. Trebuie doar sa o gasesti pe cea care ti se potriveste tie si familiei tale cel mai bine. 

Acum e usor sa vorbesti cu cei ramasi acasa!

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu