marți, 29 iulie 2014

VARA ASTA E MUSAI SA FII COOL!!!

Inca de la inceput trebuie sa remarcati asocierea dintre un regionalism si un neologism din titlu, asociere intentionata deoarece am vrut sa scot in evidenta mai bine ideea de baza! Indiferent de varsta, de gen, de starea financiara sau de sanatate, fara discriminare, vara asta trebuie sa fii cool!!! Sa fii cool e un must have! O sa spuneti ca a innebunit lupul! Dar, nu e chiar asa! Chiar e imperativ sa fii cool deoarece altfel...nu existi! Bine, ai dreptate, existi si fara sa fii cool dar asa ...in anonimat...Si nu cred ca vrei asta, nu? 

Ideea e ca pe langa faptul ca tu esti clar cool de la natura (stiu o sa zici ca mai cool de atata nu se poate, dar o sa iti dovedesc contrariul) trebuie sa ai pe langa tine niste accesorii cool, care sa te faca si mai cool...

Sa o luam cu inceputul! Esti tanar, da? Bine poate o sa imi spui ca nu mai esti tanar pentru ai trecut de 30, 40, 50 de ani. Nimic mai gresit! Nu ai auzit ca tineretea nu se masoara in ani, ci cu sufletul si mintea? Deci am cazut totii de acord! Esti tanar!

Bun daca esti tanar e musai sa fii fashion! Adica in trend! In pas cu moda! Clar? 

Cand spun moda nu ma refer la sensul clasic care face strict referire la imbracaminte...Trebuie sa fii fashion in toate domeniile: haine, gadget-uri, liestyle...

Pentru asta ai nevoie de macar un gadget cool... In outfitul modern, original ar merge perfect  Nike Fuel Band Black Ice. Stiu o sa ma intrebi ce e atat de cool la ea? Pai e simplu! E wow! Multa lume nici nu stie ca exista asa ceva. O sa primesti intrebari de genul: ce porti pe mana, ceas sau bratara? Si ai sa iti incepi discursul despre aceasta bratara inteligenta care iti masoara ritmul cardiac, te ajuta cu informatii atunci cand esti la sala si iti faci exercitiile, despre caloriile arse etc. Cand ai ajuns in acest punct stii sigur ca esti cool! De ce? Pentru ca ai atras atentia asupra ta! Si doar asta vrem cu totii nu?

nike-fuel-band-black-size-s-345



Sau poate rezonezi mai bine cu Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader care surpinde prin dimensiunile mici dar si prin utilitatea lui. Cu el ai in buzunar peste 2000 de carti (datorita memoriei interne) . Cool, nu?


e-book-reader


Sunt sigura ca pana acum ai prins ideea de baza! Tu ce alegi pentru a fi cool?


Articol scris în campania “QuickMobile”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu