miercuri, 2 iulie 2014

MASTERCHEF ARE DIN TOAMNA UN ALT JURIU!

"MasterChef", cel mai puternic show culinar din Romania, revine in toamna cu un nou sezon, ce se bucura de prezenta unui juriu spectaculos. Cei trei bucatari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenti ai noii editii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca. Ajuns la a cincea editie, "MasterChef" este singurul show culinar confirmat de telespectatori prin audiente impresionante. 

Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romania in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

masterchef-are-din-toamna-un-nou-juriu-de-exceptie-patrizia-paglieri-adrian-hadean-si-florin-scripca_1

 

Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, „Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca. 

masterchef-are-din-toamna-un-nou-juriu-de-exceptie-patrizia-paglieri-adrian-hadean-si-florin-scripca_2

 

Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, si in Franta, la „Cantine du Faubourg” din Paris.

masterchef-are-din-toamna-un-nou-juriu-de-exceptie-patrizia-paglieri-adrian-hadean-si-florin-scripca_3

 

SURSA ARTICOL: http://masterchef.protv.ro/stiri/masterchef-are-din-toamna-un-nou-juriu-de-exceptie-patrizia-paglieri-adrian-hadean-si-florin-scripca.html

Ce zici? Va mai avea acelasi farmec?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu