duminică, 20 iulie 2014

GHID DE PASTRARE INTACTA A NEURONILOR CAND ESTI MAMA, SOTIE SI GOSPODINA IN ACELASI TIMP

mainlogo-phi


Cand erai copila visai sa ai casa ta, sa ai copii, sa te casatoresti cu printul sosit pe cal alb si sa traiesti fericita pana la adanci batraneti.
Vine momentul cand apare printul (mai mult sau mai putin print), te ia de nevasta, toata lumea te felicita fericita (doar mama ta sta cu ochii in lacrimi – probabil stie ea ce stie)...
Pana aici toate bune si frumoase.
Te trezesti la casa ta, cu 1-2 copii si cu un sot care mai da din cand in cand pe acasa, ca la hotel, ca sa manance si sa se schimbe, ca doar el are serviciu important.
In schimb tu...tu trebuie: sa faci de mancare, sa ai grija de copii, sa faci curatenie...si toate astea mereu, pentru ca daca tu te opresti, totul se opreste...
Si uite asa ai nevoie de un ghid de pastrare intacta a neuronilor cand esti mama, sotie si gospodina in acelasi timp.
1. Ti-ai suflecat manecile si ai trecut la atac. Inarmata cu matura ai reusit sa aduni cu chiu cu vai pufuletii de pe covor, resturile de paine din bucatarie de pe sub masa, cerealele ingramadite sub biroul celui mai mare de o forta necunoscuta (nu se poate niciodata identifica cu siguranta vinovatul). Prima sarcina indeplinita. Spatele iti scartaie cand te ridici, broboane de transpiratie iti curg pe spate si pe frunte dar ai un zambet pe fata care atesta ca primul pas din curatenie e terminat...Dar dupa doua secunde in care contempli curatenia facuta iti dai seama ca in casa e prea liniste...semn ca se intampla ceva...cu emotii te apropii de camera copiilor (stii deja ca ceva rau te asteapta dar continui sa speri ca poate, poate...). Pe jos e plin de cereale calcate in picioare de un cavaler si un pirat si de pene, deoarece dupa o bataie cu sabiile aceasta a degenerat intr-o bataie cu pernele, iar una din perne, mai intrebuintata in astfel de ocazii n-a mai rezistat stresului si a decis sa se lase in voia sortii...adica pe mocheta proaspat curatata de tine... E momentul in care conexiunile dintre neuronii tai devin de-a dreptul dureroase in incercarea de a te adapta realitatii...Stop cadru!
2. Ai sters cu mopul intregul parchet din toate camerele si din living facandu-ti in acelasi timp si ora de gimnastica in incercarea de a adopta pozitiile necesare pentru a captura mizeria de pe sub mobile, de pe sub paturi si din alte locuri greu accesibile. Cand in sfarsit ai terminat constati stupefiata ca "ingerasii tai" au fost si ei ocupati intre timp...Faina din dulap a primit o alta intrebuintare decat cea clasica si anume a fost cernuta pentru a crea un moment de iarna chiar daca afara e vara...de atata originalitate cuvintele din creierul tau nu se pot nici macar lua de mana ca sa formeze propozitii!!! Alt stop cadru!
Sa o luam pe indelete. Situatia nu e chiar atat de grava! Ai nevoie doar de putin ajutor...Cineva care sa te ajute in aceasta batalie. Cineva care sa te ajute sa economisesti timp si energie. In prima situatie nu iti trebuie decat un aspirator cu sac Philips.

FC9192_01-IMS-ro_RO


Iar in a doua ai nevoie de un aparat cu aburi Philips.

FC7020_01-IMS-ro_RO


De ce? Pentru ca asa ai casa curata in 2 timpi si 3 miscari! Ori de cate ori originalitatea copiilor tai iti pune in pericol sanatatea...psihica ;) !
Acum la Philips ai o gama de aspiratoare de noua generatie, care isi fac treaba foarte bine si in acelasi timp consuma foarte putin deoarece respecta noile directive UE privind eficienta energetică pentru aspiratoare.
Philips este mereu alaturi de tine avand grija de grija casa ta si de sanatatea neuronilor tai! Philips iti ofera mereu produse de calitate, la preturi accesibile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu