sâmbătă, 19 iulie 2014

DE NEVASTA SI MASINA TREBUIE SA AI GRIJA!!!

"De nevasta si masina trebuie sa ai grija! spune o vorba romaneasca"...De ce nu cred ca e cazul sa va mai explic ;) Sigur veniti singuri cu macar 1-2 explicatii ;) Dar azi vom vorbi despre masina...E mai usor asa ;)

Din dorinta de a purta de grija cat mai multor masini si astfel de a face cat mai multi clienti fericiti s-a nascut GRUPUL RADACINI.

Radacini-2012

GRUPUL RADACINI este un grup cu o istorie de 22 de ani in domeniul auto. Pe parcursul acestei perioade a facut multumiti peste 1.000.000 de clienti avand la baza conceptul "clienti pe viata".

De cand ai intrat prima oara pe radacini.ro poti constata ca totul este foarte organizat in asa fel incat navigarea ta sa fie usoara, lina si sa gasesti intr-un timp foarte scurt exact ceea ce doresti. Ai astfel 5 categorii mari: autovehicule, echipa mobila, service si piese auto, utilaje si imobiliare. Astfel navighezi usor si intri exact in categoria dorita.

De exemplu ai o masina si vrei service pentru ea...Pe radacini.ro doar selectezi marca masinii tale si ai la dispozitie o gramada service-uri auto unde masina ta va putea fi ajutata. Ca sa fiu mai explicita: ai o masina Chevrolet, intri pe simbolul marcii  si gasesti toate serviciile de service oferite pentru marca respectiva. Il alegi pe cel mai convenabil pentru tine si ai terminat. Sarcina ta e dusa la bun sfarsit de niste adevarati profesionisti care iti ofera servicii de calitate la preturi rezonabile. Divizia service si piese auto face totul pentru tine si masina ta.

Tot ei au dezvoltat un nou concept pe piata romaneasca si anume: echipa mobila. Echipa mobila este alternativa celor care nu dispun de timp. Nu ai timp sa te deplasezi, sa citesti, sa te informezi? Echipa mobila vine cu o oferta personalizata la tine oferindu-ti automobile si programe de service adaptate nevoilor tale. Trebuie doar sa ii contactezi si ei sar in ajutorul tau fiind universul auto adaptat nevoilor tale.

Daca te-am facut curios trebuie doar sa intri putin pe site-ul lor. Cu siguranta vei gasi ce te intereseaza si vei economisi timp si energie.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu