luni, 28 iulie 2014

DE CE SA CUMPERI ANVELOPE ONLINE DE LA AnvelopeMAG.ro?

logo (1)


In ziua de azi fiecare familie dispune de cel putin o masina care serveste nevoilor  ei. Bineinteles acum masinile sunt o adevarata necesitate in conditiile in care multi dintre noi nu ar putea merge pe jos nici pana la coltul strazii ca sa nu mai vorbim de faptul ca unii dintre noi, daca ar putea, si-ar duce copii la gradinita/ scoala pana in fata scarilor astfel incat sa fie scutiti de efortul de a face 2-3 pasi...Dar asta e o alta poveste...


Concluzia este ca masina este indispensabila...Prin urmare ea devine un alt membru al familiei avand in vedere faptul ca si ea "consuma" din bugetul familiei...Trebuie intretinuta, reparata, ingrijita pentru ca altfel se imbolnaveste si intreaga armonie a familiei este distrusa...


Indiferent de masina pe care o detine familia ta este cert faptul ca incerci sa o mentii "sanatoasa" la costuri la fel de"sanatoase" pentru buzunarul tau. Si bineinteles ca "sanatatea" masinii tale este extrem de importanta deoarece este direct relationata cu siguranta familiei tale. 


In tarisoara noastra dumurile sunt asa cum stim cu totii "magnifice" asa ca un lucru extrem de important pentru masina ta il reprezinta anvelopele. Deci iti trebuie niste anvelope de calitate deoarece ele sunt usor de intretinut, ne permit sa economisim carburant (un consum cu pana la 20 % mai mic la carburant) si bineinteles iti garanteaza siguranta familiei (nu mai stai cu frica in san  ca faci pana, nu trebuie sa ai in portbagaj 5 roti de rezerva in caz ca...si bineinteles nu risti o explozie care sa duca la cine stie ce minune). 


Deci concluzia e clara: iti trebuie anvelope de calitate. Si bineinteles nu mai trebuie sa spunem ca iti trebuie doua seturi de anvelope: anvelope de iarna si anvelope de vara, pentru ca adaptarea lor in functie de anotimp este la fel de importanta si necesara. 


De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?


1. Poti  alege din peste 40 de branduri renumite de anvelope. 


2. Aici gasesti peste 5000 de modele de anvelope si genti auto de calitate superioara la cele mai mici preturi de pe piata.


3. La o comanda de minim 2 anvelope beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara. Nu conteaza din ce zona a tarii esti, vei primi produsele comandate in 24/48 ore prin intermediul unor firme serioase de curierat deoarece Anvelopemag.ro dispune de cinci depozite regionale,  ceea ce face ca livrarea sa fie incredibil de rapida.


livrare-depozite


4. Beneficiezi de o garantie de 3 ani la produsele comandate pe langa faptul ca exista o perioada de 10 zile lucratoare in care poti trimite inapoi produsele daca ele nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale si iti primesti banii inapoi (nu va fi cazul bineinteles, dar e bine de stiut).


5. Pentru soferii incepatori sau pentru cei care nu au siguranta ca vor alege bine exista posibilitatea de a beneficia de asistenta tehnica profesionista in alegerea si achizitionarea anvelopelor si jantelor. Asa esti sigur ca vei face alegerea perfecta pentru masina ta!


pneu


Eu mi-am cumparat deja anvelope de vara de pe AnvelopeMAG.ro. Tu ce mai astepti?


Articol scris în campania “AnvelopeMAG.ro”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu