vineri, 4 iulie 2014

DANSUL- PASIUNE SI CULOARE!

softstep-150x150


Daca intotdeauna ai simtit ca in viata trebuie sa mergi in pas de dans, ca dansul e parte din sufletul tau, ca viata ta are nevoie de putina culoare, dar pana acum nu ai gasit calea spre pasiunea ta, acum e mai usor ca niciodata. Pentru a-ti urma pasiunea ai nevoie doar de cateva lucruri simple!


1. O ECHIPA 

Lasati-ma sa va prezint o echipa tanara, frumoasa,  alcatuita din profesionisti in arta dansului. Ei iti pot ghida pasii in lumea splendida a dansului si iti pot arata adevarata lui valoare.

52e049b95aa3a

Andrei DucA


ANTRENOR DANS SPORTIV


 Castigator al Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de peste 20 ani in dans, antrenor si arbitru atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv.

52e049c36056e

Roxana Codreanu


ANTRENOR DANS SPORTIV


 Castigatoare a Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni Standard si Latino, cu experienta de 20 ani in dans, antrenoare si arbitru atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv.

52e8c4a064c17

Ana-Maria Duca


INSTRUCTOR DANS


 Instructor de dans atestat de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansatoare de performanta afiliata la Federatia Romana de Dans Sportiv.

52e049d966955

Lucian Codreanu


INSTRUCTOR DANS


 Instructor de dans atestat de Ministerul Educatiei, Tineretului si Sportului, dansator de performanta afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv.

52e049f31eaad

Oana Rotariu


INSTRUCTOR DANS


 Absolventa a Scolii Nationale de Arte, sectiunea Coregrafie, dansatoare de dans sportiv.

Activitatea acestei frumoase echipe a inceput in anul 2007 in cadrul Asociatiei  Clubul Sportiv Soft Step , iar din  2010 a intrat sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Sunt tineri, frumosi, plin de energie si profesionalism. Este exact echipa de care ai nevoie nu? 

2. UN CURS DE DANS

Indiferent daca vrei un curs pentru tine sau pentru copilul tau aici este locul potrivit.

Pentru copii exista o gama varianta de cursuri de dans: Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step, Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Salsa,  Bachata si Vals Lent. Poti alege dansul potrivit personalitatii si varstei copilului tau! Copilul tau isi va consuma energia, va dobandi o tinuta eleganta si in acelasi timp isi va modela prin dans personalitatea.

Daca vrei un curs de dans pentru tine din dorinta de a face miscare, de a iesi din rutina sau pur si simplu din dorinta de a-ti urma pasiunea ai si tu o gama variata de cursuri din care poti alege dupa placul inimii: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step, Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Salsa si Bachata.


Sau poate vrei sa inveti un dans anume pentru ca se apropie nunta ta si vrei ca totul sa fie perfect. Aici, impreuna cu echipa, puteti sa va alegeti o coregrafie pe un stil de muzica preferat astfel incat visul tau sa devina realitate. Cursurile de dans pentru nunta au aceeasi paleta variata: Cursuri Dansul Mirilor- Valsul Mirilor, Cursuri de Vals Lent pentru nunta, Cursuri de Tango pentru nunta, Cursuri de Vals Vienez pentru nunta, Cursuri de Slow Fox pentru nunta, Cursuri de  Quick Step pentru nunta, Cursuri de Samba pentru nunta, Cursuri de  Cha-cha pentru nunta, Cursuri de Rumba pentru nunta, Cursuri de  Paso Doble pentru nunta, Cursuri de Jive pentru nunta, Cursuri de  Salsa pentru nunta si Cursuri de Bachata pentru nunta. Dansul Mirilor va fi un moment perfect in derularea nuntii tale.

file_52e0423912663


Pentru seniori exista urmatoarele cursuri:  Cursuri de Vals Lent pentru seniori, Cursuri de Tango pentru seniori, Cursuri de Vals Vienez pentru seniori, Cursuri de Slow Fox pentru seniori, Cursuri de  Quick Step pentru seniori, Cursuri de Samba pentru seniori, Cursuri de  Cha-cha pentru seniori, Cursuri de Rumba pentru seniori, Cursuri de  Paso Doble pentru seniori, Cursuri de Jive pentru seniori, Cursuri de  Salsa pentru seniori si Cursuri de Bachata pentru seniori.

Exista si Cursuri de Reggaeton destinate exclusiv fetelor care doresc sa invete sa danseze ca in videoclipuri.

Soft Step - un loc in care pasiunea ta isi urmeaza cursul firesc la preturi accesibile alaturi de o echipa de profesionisti.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu