joi, 31 iulie 2014

CINE ARE GRIJA DE CASA TA, CAND TU ESTI IN VACANTA?

"Scena 1: Doi hoti intr-o dubita, bine camuflata pe o strada laturalnica. Unul are un binoclu cu care urmareste ceea ce se intampla in curtea familiei Popescu. Stiu din sursa sigura ca urmeaza sa plece in concediu si ca in casa au bani, bijuterii si electrocasnice de valoare. Totul e sa gaseasca momentul perfect si sa sustraga bunurile.

- Au plecat?

- Inca nu! Mai au de dus cateva bagaje in masina. Acum verifica usile si ferestrele. Se urca in masina! Au plecat!Vacanta placuta! 

Isi freaca mainele fericiti!

- Sa trecem la treaba!"

E o scena dintr-un film? Da si nu! Da, este o scena clasica dintr-un film, dar si o scena rupta din realitate. Din pacate tot mai multor oameni li se intampla asta in realitate. Ai sa spui: mie nu mi se poate intampla. Asa credeam si eu! Pana cand, nu demult, unor prieteni le-a fost jefuit apartamentul. Ziua in amiaza mare, in vazul vecinilor. Hotii, doi la numar, au actionat conform unui plan binestabilit. Stiau ca nu e nimeni acasa, unul dintre ei a stat de "sase" , in timp ce celalalt a luat banii si bijuteriile gasite in casa. Politia, ingenuncheata de birocratie si proceduri, nu a gasit pana acum nici o urma. Ideea e clara: se intampla tot mai des si noi suntem singurii care ne putem proteja casa.

Cum ne putem proteja casa? Cu ajutorul unor camere de supraveghere sau a unor sisteme de supraveghere. E simplu. In cazul camerelor de supraveghere poti alege o camera de supraveghere de exterior sau de interior. Iar pretul este mai mult decat accesibil. Si iti garanteaza siguranta casei tale. 

atu


De exemplu poti alege o camera de supraveghere Sony care iti  ofera imagini de calitate inalta datorita senzorului de 1200 TVL fabricat de Sony si inregistreaza perfect si pe timp de noapte pana la 60 metri cu ajutorul celor 72 de led-uri cu infrarosu. 

camera-supraveghere-1200tvl-sony-exmor-ir-60-m-244


Sau poti alege un sistem de supraveghere cu 4 camere pentru exterior care iti ofera imagini foarte clare de calitate inalta datorita senzorului CCD de 700 TVL fabricat de Sony si care inregistreaza perfect si pe timp de noapte pana la 35 metri cu ajutorul celor 42 de led-uri cu infrarosu. 

sistem-de-supraveghere-4-camere-exterior-609


Alegerea e a ta! Preturile sunt mai mult decat accesibile,  asa ca nu ai nici o scuza! Siguranta casei tale e in mainele tale!


Cine are grija de casa ta cand tu esti in vacanta?


Articol scris în campania “AtuTech”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

 

 

 

Un comentariu: