sâmbătă, 28 iunie 2014

VARA ASTA OCHII SUNT CARTEA TA DE VIZITA!

Ai intalnit in viata multi ochi...

Uneori ai intalnit ochi de un negru adanc, de nepatruns, ochi care sunt atat de patrunzatori incat ii simti cum iti intra tiptil pana in suflet...Ochi care reflecta in ei intregul mister al universului, ochi care te descos dezbracandu-ti sufletul de toate hainele, una cate una, pana la ultima...Ochi care te cheama si te vrajesc cu o forta venita parca dintr-un loc atemporal...

awsome-black

 

Sau poate ai intalnit ochi de un albastru atat de intens incat cand i-ai privit ai simtit in ei cerul albastru, fara limite, dar deopotriva si marea cu cadenta ei ritmica...Ochi de o frumusete ancestrala care iti rapesc si  iti incatuseaza inima si mintea...

pretty-eyes-light-blue-270x203


Sau poate ai intalnit ochii de un verde atat de crud, intens incat ai simtit instantaneu ca esti pe un alt taram in care timpul nu conteaza, conteaza doar verdele, sentimentul de viata, de energie si de natural.

natural-green-270x203

 

Ai auzit mereu ca ochii sunt oglinda sufletului...Prin ei transmiti ce e in sufletul tau...Alteori senini , fara griji, fericiti, radianti, plini de zambete, alteori innourati, plini de tristete, de durere...

Ce-ai zice daca acum (nici nu credeam/ credeai ca se poate asa ceva) ai putea transmite ce vrei tu prin ochii tai cu ajutorul altor culori?! Da, iti poti schimba ochii in functie de starea sufleteasca. Luni ii poti avea albastri, marti negri, miercuri verzi si tot asa...E alegerea ta si e simpla...Mai simplu de atat nu se poate! Intri pe LENSA si gasesti tot ce doresti.

lensa-big-logo


Pe langa asta poti sa iti pui in valoare ochii...Ii poti ascunde astfel incat sa devina mai misteriosi, mai cautati, mai doriti, mai atragatori cu ajutorul ochelarilor de soare.


Pentru ca sunt un copil inghitit fara voia lui  de un adult ;) , pentru ca imi place sa ma joc, am facut un exercitiu de imaginatie! Mi-am ales o pereche de ochi noi ;) si o pereche de ochelari care sa li se potriveasca astfel incat sa devin irezistibila.


Ce spui, cum mi-ar sta cu niste ochi verzi, ca niste smaralde, in care sa te pierzi, ascunsi de niste ochelari de soare HUGO BOSS TURQUOISE care sa le ascunda misterul? 


pretty-eyes-green-270x203BO_0099_S_ZP9_JJ_BLUE_TURQUOISE_1-270x203


Sau poate niste ochi albastri ca niste astri combinati cu niste ochelari de soare SUN CARRERA care sa ii scoata si mai mult in evidenta?

pretty-eyes-light-blue-270x203 (1)SUN CARRERA (S) 5001 B7V-270x203

 

Nu stiu daca ai auzit ultima tendinta in materie de moda pentru vara 2014!? Nu? Sa iti spun eu despre ce e vorba! Ochelarii de soare sunt accesoriul obligatoriu pentru zilele de vara! In universul ochelarilor Lensa gasesti produse de calitate si o gama variata de produse pentru a avea de unde alege. Gasesti aici ochelari de soare in functie de sex (barbati, femei, unisex sau copii), in functie de firma producatoare (Carrera, Hugo Boss, Diesel, Polaroid etc) sau in functie de tematica (sport, excentrici, casual, de lux). E atat de simplu incat tu nu ai nimic altceva decat sa te hotarasti!

Vara asta ochii sunt cartea ta de vizita! ! Intra si tu in joc? Tu ce ai alege?

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu