vineri, 27 iunie 2014

DE CE PLECAM IN VACANTA?

Vacanta! Ce frumos suna simplul cuvant! Doar pronuntarea acestui cuvant ne face sa zambim, ne creste buna dispozitie si ne lumineaza fata! Dar de ce iubim atat vacantele?

Ei bine, inca din copilarie asteptam cu sufletul sa vina vacanta (in special vacanta mare)...Vacanta insemna sa scapam de teme si sa avem libertatea de a zbudra liberi, toata ziua, fara nici o grija, doar grija jocurilor si a prietenilor. Cum au fost vacantele mele? Vacantele le-am petrecut "la tara", la bunicii mei...Si acum asociez vacantele cu cerul albastru, cu bucuria de a fi liber de orice grija, cu mirosul de "fan" proaspat cosit , cu plimbarile prin padure in cautarea unor comori ascunse si doar de noi stiute, cu scaldatul in apa care trecea prin apropiere de satul bunicii...Da, vacantele erau un vis implinit!

Timpul a trecut, am crescut si am devenit adult (in plan fizic cel putin). Asta insa nu a schimbat cu nimic situatia. Si acum astept ca un copil vacanta. Si acum simt fluturi in stomac gandindu-ma la ce voi face in vacanta, si acum simt bucuria de a scapa de toata "lanturile" care ma tin de obicei incatusata, oferindu-mi prea putina libertate.

Fiecare vacanta incepe inainte de a incepe efectiv...Incepe de la o idee care prinde tot mai mult contur pe masura ce ne lasam imaginatia sa prinda aripi. Pas cu pas vacanta perfecta pentru fiecare dintre noi se contureaza, prinde culoare, viata:

1. Etapa de visare:  as vrea sa merg, ce frumos ar fi sa pot merge, ce bine ar fi etc

2. Etapa motivare: chiar vreau sa merg ...daca vreau cu adevarat ...merit sa merg..

3.Etapa de actiune: sa vedem ce trebuie sa facem ca sa mergem

4. Etapa plecarii:  gata am stabilit toatedetaliile necesare pentru a merge....decolam...

Pare atat de simplu sa iti planifici vacanta perfecta, dar cand incepem sa ne planificam vacanta ne simtim bombardati din toate partile de preturi, oferte, last minute-uri etc...Cateodata multitudinea lor poate fi coplesitoare...Petrecem ore in sir pe internet fara a ne putea hotari, fara a putea decide care oferta este cea mai convenabila, cea mai atractiva din toate punctele de vedere...Si uite asa o sarcina care trebuia sa fie una placuta ajunge sa fie o corvoada, o povara, sa ne dea dureri de cap...

Din fericire exista exista site-uri specializate in...vacante. Da, ai auzit bine! Specializate in vacante! Ce inseamna asta? Inseamna ca un atfel de site iti va face viata mai usoara si te va ajuta sa ajungi in vacanta perfecta scapand de stres si dureri de cap.

Intr-o zi, providenta sau intamplarea, mi-a purtat pasii spre un astfel de site. Se numeste COCKTAIL HOLIDAYS si este site-ul perfect pentru a incepe orice vacanta cu zambetul pe buze.

Daca vrei sa pleci intr-un sejur vara aceasta,  gasesti aici sejururi la preturi accesibile oricui. Sau poate pleci in vacanta doar toamna. Nu e o problema! Cocktail Holidays iti sare in ajutor! Trebuie doar sa intri

Poti alege din varietatea de  pachete turistice pe cel care ti se potriveste cel mai bine si la care visezi.

Indiferent ca vrei sa ajungi la mare, sau la munte, aici e locul unde cautarea ta se sfarseste cu gasirea vacatei perfecte. 

early-booking-830x288-d8ecdcab4b050e474ce09c910066699e_830_268

Haide! Vacanta perfecta te asteapta! Let's cocktail! Pentru ca viata este un cocktail de trairi!563990_689694581042282_480900590_n

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu