vineri, 27 iunie 2014

CENUSAREASA?! DOVADA CA O PERECHE DE PANTOFI NOI ITI POATE SCHIMBA VIATA!

Ai avut si tu zile in care nimic nu ti-a iesit? Zile in care iti venea sa ii iei la palme pe toti cei care iti ieseau in cale (fara motiv, bineinteles), zile in care tot ce ai de facut e prea mult si simti ca limitele tale sunt pe punctul de a ceda? Bine ai venit in club!!! Si, da! Ai dreptate! Uneori prea mult e chiar...prea mult! Dar stai! Exista si solutie! E o solutie miraculoasa (stiu ca ai mai auzit aceasta poveste) dar de data asta e chiar adevarul! In cateva secunde zambetul e iarasi pe buzele tale si limitele sunt la locul lor!

Sa iti prezint solutia. O cunosti si tu probabil dar nu stiai ca are o denumire! Se numeste: shoe therapy Ti s-a aprins beculetul? Cred ca da ! De asta ai nevoie!

logo

 Gaseste repede calea de iesire, din orice loc ai fi, si cauta un magazin de pantofi! Exact! Unul cu multi pantofi!Vei intalni persoane rauvoitoare, care iti vor spune ca nu ai nevoie de inca o pereche de pantofi. Nu ii asculta!!! Sunt doar  invidoase  (daca sunt fete) sau nivelul lor de intelegere nu e prea ridicat (daca sunt barbati). Repeta dupa mine: merit pantofi noi!

1fea96d77947b63181f16a1be22799e6

 Acum ca am stabilit ca "all you need is new shoes" sa trecem la treaba! Ai gasit magazinul perfect? Cel despre care vorbeam? Cel cu multi, multi pantofi? Daca nu, te ajut eu. Da click aici. Da, e atat de simplu! E magazinul unde gasesti tot ce ai nevoie!

logo-1

Ai nevoie de o pereche de pantofi care sa te faca sa te simti o mica Cenusareasa? O gasesti aici

pantofi-dama-bej


Sau poate ai nevoie de o pereche de pantofi eleganti ca si acestia


pantofi-dama-bej (1)


Sau poate ai nevoie de putina culoare:


pantofi-dama-stiletto-rosu


Da, e o terapie care da rezultate!Si nu, nu ai prea multe perechi de pantofi! Niciodata nu ai prea multe perechi de pantofi!Doar toata lumea stie: pantofii fac tinuta! 


Nu uita: nu trebuie sa iti lipseasca nici sandalutele, balerinii sau incaltamintea sport moderna. Pentru ca meriti!!!!


P.S. Cenusareasa e dovada ca o pereche de pantofi noi iti poate schimba viata!


10157260_1443231495916236_5737581485603212054_n


Intra repede aici. Aici incepe zambetul tau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu