miercuri, 21 mai 2014

Romanialibera.ro iti dam LIKE!

          Cei de la Blogal Initiative ne tin conectati, cum o fac de altfel mereu, lansandu-ne o noua provocare: sa analizam noul site Romania Libera.

          Oricum am lua-o, de la cap la coada, sau invers, toata lumea a auzit de Romania Libera! De cand? Cam de multisor...Se pare ca a ajuns la o etate apreciabila si pentru a nu intra in criza "varstei a III-a" a dorit o schimbare. Si orice schimbare se doreste a fi in bine nu? Sa vedem impreuna daca e asa!

           Dam un click Romania Libera si ne trezim pe o pagina plina de culoare. Pe o banda destul de tare ca si culoare avem toate categoriile principale 

            Se pare ca din copilarie pana la maturitate acest site a prins ideea de baza: "time is money" asa ca isi respecta cititorii oferindu-le posibilitatea de a naviga usor, curat, gasind exact informatiile de care au nevoie, fara a se pierde in detalii . Din partea mea o bila alba! Nu ma dau in vant dupa anumite rubrici asa ca ma bucur enorm ca nu trebuie sa fac scroll down pana fac intindere de mana si ca nu trebuie sa stau cu ochii iesiti din orbite pentru a gasi exact ce ma intereseaza!

           Imi place ca, foarte vizibila pe site,  este pagina de facebook unde pot da like si astfel sunt conectata la toate informatiile furnizate de Romania Libera pe reteaua mea favorita de socializare!Inca o bila alba din partea mea! Se pare ca iarasi au inteles ideea de baza: "nu ai facebook, nu existi!"

            Iar ultima bila alba este pentru diversitatea stirilor! Gasesti orice vrei, rapid!(pagina merge foarte usor in ciuda tuturor imaginilor si reclamelor). Se pare ca au inteles si ultima idee: cu cat prinzi un grup tinta mai mare, cu atat ai un succes mai mare!

Asa ca de final, va spun ca, desi m-au obosit nenumaratele stiri de sus, jos, stanga , dreapta, mijloc, pana la urma ii inteleg :"unde reclama nu e, nimic nu e! ". Deci concluzia: Romania Libera iti dam LIKE.

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu